TATUOINNIT

Alaani ovat erityisesti Black & Grey kuvat. Inspiroidun valon ja varjon seikkailuista.

Ennen varsinaista tatuointiaikaasi kuuntelen toiveesi kuvasta ja tatuointi suunnitellaan yhdessä sinun kanssa. Tämän jälkeen piirrän luonnoksen kuvasta.

Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen varsinaista tatuointiaikaasi, sovitaan kuvan tarkastelulle erillinen ajankohta. Tuolloin voimme katsoa tarkemmin kuvan koon ja paikan. En toimita kuvia sähköisesti.Tatuoinnin hinta

Tatuointien hinnoittelusta.

Tatuointien hinnat vaihtelevat tatuoitavan kuvan mukaan.

 • Hinta koostuu mm. suunnitteluun kuluneesta ajasta, konsultaatiokäynneistä ja tatuoinnin tekoon käytetystä ajasta.
 • Pääsääntöisesti tatuoinnin tekemiseen kuluu aina sitä enemmän aikaa mitä suurempi, monivärisempi ja yksityiskohtaisempi se on. Tekoaikaan vaikuttaa myös se, miten paljon iho venyy tatuoitavalta alueelta ja kuinka paljon taukoja pidetään.
 • Jokainen tatuointi hinnoitellaan erikseen ja asiakkaalle kerrotaan hinta-arvio suunnitelman ollessa valmis. Mikäli asiakas haluaa suuria muutoksia tatuointia tehdessä, niistä veloitetaan erikseen.
 • Ajanvarauksen yhteydessä peritään varausmaksu, joka on 50-150€ varatun ajan pituudesta riippuen. Varausmaksu sisältyy aina arvioon tatuoinnin kokonaiskustannuksista ja toimii vakuutena siitä, että tulet paikalle sovittuna aikana.
 • Varausmaksun voit siirtää uudelle tatuointiajalle, mikäli perut aikasi vähintään 2 vuorokautta ennen varsinaista tatuointiaikaasi.
 • Varausmaksu maksetaan takaisin ainoastaan siinä tilanteessa, jos tatuoija joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisen ajan sisällä.
 • Maksu on suoritettava heti varsinaisen tatuoinnin teon jälkeen (maksuvälineinä käteinen tai yleisimmät maksukortit). Laskuja emme tee.
 • Lähtöhinta on 100 € 

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %.Ajanvaraus

Ajanvaraus tatuointiin paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse

Parhaiten ajan sopiminen konsultaatioon käy puhelimitse tai sähköpostitse.  WhatsApp viesti toimii hyvin. 

Tatuointiajan voi varata sähköpostitse lähettämällä viestin studion sähköpostiin. Kerro viestissä millaisen tatuoinnin haluat, minkä kokoisena (korkeus ja leveys tai halkaisija senteissä), ja mihin kohtaan. Mikäli sinulta löytyy ideakuvia tatuointia varten, liitä ne viestiin.

Etenkin peitekuviin aikaa varattaessa suosittelen käyntiä paikan päällä. Huomaathan, että studio on avoinna sopimuksen mukaan.

Tatuointiajan siirtäminen

Mikäli varattua tatuointiaikaa täytyy siirtää, se tulee tehdä puhelimitse hyvissä ajoin (viimeistään 2 vuorokautta) ennen tatuointiaikaa.

Tatuointiaikaa voi siirtää varausmaksua menettämättä kaksi kertaa. Mikäli uutta tatuointiaikaa ei sovita välittömästi varatun ajan siirtämisen yhteydessä, on kyseessä tatuointiajan peruutus, jolloin uudesta varauksesta peritään uusi varausmaksu.

Raskauden tai vakavan sairauden vuoksi peruutettu aika vanhenee vuoden kuluttua ajan peruuttamisesta. Tällöin sinun on itse pidettävä huolta siitä, että otat yhteyttä uuden ajan sopiakseen ennen varausmaksun vanhenemista.

Mahdolliset muutokset koskien tatuointiluonnosta tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen varsinaista tatuointiaikaa. Mikäli kuvaa joudutaan muokkaamaan useita kertoja, huomioidaan se tatuoinnin lopullisessa hinnassa.


Tatuointikuvien tekijänoikeudet

Kun tatuoija suunnittelee/piirtää tatuointina toteutettavan kuvan, kuuluvat sen tekijänoikeudet hänelle. Tatuointimallin käyttöoikeudet eivät siirry asiakkaalle ajan varaamisen yhteydessä tai tatuoinnin toteuttamisen myötä.

Mikäli tatuoija suunnittelee asiakkaalle kuvan, jota ei kuitenkaan toteuteta tatuointina, ei asiakkaalla ole oikeutta teettää tatuoijan tuottamaa kuvaa sellaisenaan toisaalla ilman tatuoijan lupaa. Tatuoija voi kuitenkin tarjota tatuoimatta jäänyttä kuvaa toteutettavaksi muille asiakkailleen.

Tatuoija pidättäytyy toteuttamasta asiakkaalle tatuoitua kuvaa samanlaisena muille asiakkaille, mutta voi tehdä siitä variaatioita.

Tatuoijalla on oikeus esitellä ja julkaista tekemistään tatuoinneista otettuja valokuvia ja käyttää niitä toimintansa markkinoimisessa.

Tatuointiin liittyvät luonnokset ja suunnitelmat säilytetään arkistossa, jotta mahdollinen tatuoinnin jatkaminen olisi helpompaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Asiakastiedot ja yksityisyyden suoja


Ennen tatuoinnin toteuttamista asiakas saa studiolla täytettäväkseen asiakastietolomakkeen. Lomakkeessa annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Ajanvarauksen yhteydessä annettuja tietoja käytetään ainoastaan asiakaspalvelun hoitamiseen. En luovuta minulle annettuja tietoja kolmansille osapuolille.


Kun saavut tatuoitavaksi

Toimenpiteet ennen tatuointia ja sen aikana:

 • Saavuttuasi ohjaan sinut pesemään kätesi. Pesethän kätesi huolellisesti saippualla ja vedellä, jonka jälkeen käytä vielä desifiointiainetta.
 • Noudatathan muutoinkin päivän aikana hyvää hygieniaa, pese kätesi ennen ja jälkeen syömisen, wc-käynnin yhteydessä ja vältä kasvojesi koskettelua. Yskiessäsi ja aivastellessasi suojaathan suusi. Maskin käyttö on suositeltavaa, mikäli terveydellisiä esteitä ei ole.
 • Syö hyvin ja ota mukaan evästä, etenkin jos sinulle on varattu koko päivän kestävä tatuointiaika. Mikro ja jääkaappi ovat käytössäsi.
 • Pukeudu mukaviin, rentoihin vaatteisiin - helpottavat oloasi tatuoinnin aikana. Huomioi myös, että vaatteesi saattavat sotkeutua tatuoidessa. Tatuoija ei ota vastuuta tahriintuneista vaatteista.
 • Älä ota verta ohentavia lääkkeitä vuorokautta ennen tatuointiaikaasi.
 • Kipua lievittämään voit ottaa parasetamolia tai ibubrofeenia.
 • Älä käytä puuduttavia voiteita ihollesi.

Tatuoinnin hoito-ohje

Tatuointi on avohaava, joka voi toimia väylänä viruksen tarttumiselle. Ole siis tarkka omasta hygieniastasi, kun tatuointi on paranemisvaiheessa.

 • Tatuoinnin jälkeen laitan kelmun, joka suojaa tatuointia epäpuhtauksilta. Poista kelmu illalla ja pese miedolla saippualla ja haalealla vedellä. Kuivaa tatuointi taputtelemalla varovasti, älä hankaa! Levitä tatuoinnin pintaan pestyillä käsillä ohut kerros esim. Easy tattoo -hoitovoidetta tai Bepanthenia.
 • Suojaa tatuointi kahtena ensimmäisenä yönä esim. tuorekelmulla. Kelmu suojaa tatuointia, lisäksi hoitovoide pysyy paremmin, eikä imeydy lakanoihin.
 • Tatuoinnin ei ole hyvä antaa kuivua lainkaan paranemisvaiheessa, vaan ihon täytyy olla tasaisen kosteutettu ensimmäisen, tärkeimmän viikon aikana paranemisprosessissa. Pese tatuointi aamuin illoin ensimmäisen viikon aikana. Lisää rasvaa pesun jälkeen ja pesujen välillä.
 • Vältä saunomista ja hikoilua ensimmäisen viikon ajan, väritetyissä kuvissa 2 viikon ajan.
 • Pidä tuore tatuointi suojassa auringon paahteelta ensimmäisen kuukauden ajan. Käytä aurinkosuojavoidetta myös tämän jälkeen tatuointiin. Aurinko voi haalistaa tatuoinnin nopeammin.
 • Tatuointi saattaa kutista paranemisvaiheessa, joten älä raavi sitä!

Älä laiminlyö ohjeita. Sinun tehtäväksi jää hoitaa tatuointi kuntoon huolella, sillä tarkoin tehty työ saattaa mennä pilalle, jos hoito laiminlyödään. Tatuoija ei ole vastuussa väärin hoidetun tatuoinnin pilalle menemisestä.

Hygieniasta


Studion hygieniakäytännöt ovat kattavat, noudatan terveysviranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Käytän kasvosuojia tatuointeja tehdessä ja myös asiakkaalle annetaan kasvosuoja. Studion yleisten tilojen kosketuspintojen laajasta desinfioimisesta huolehditaan kattavasti. Käytössäni on kertakäyttöneulat.

Asiakkaat ohjataan pesemään kädet paikalle saapuessaan sekä tatuointi taukojen yhteydessä, jonka lisäksi käsidesiä löytyy tiskiltä.Rajoitukset

Tatuointeja ei tehdä alaikäisille, päihtyneille, raskaana oleville tai imettäville. Tatuoijalla on oikeus kieltäytyä tatuoinnin tekemisestä myös, mikäli asiakkaalla on jokin tatuoinnin teettämisen estävä tai tatuoijan terveyden vaarantava sairaus. Näihin lukeutuvat mm. verenvuototauti, hepatiitti ja AIDS, sekä jos asiakas on HIV-positiivinen.

Ikäraja tatuointiin on 18 vuotta, nuoren henkilön on pystyttävä todistamaan ikänsä tarvittaessa.

En tee tatuointeja korviin, kasvoihin, päänahkaan, silmiin, limakalvoille, kainaloihin, kämmenien sisäpuolelle, sormien ympäri, varpaisiin, jalkapohjiin enkä intiimialueille. Näiden lisäksi en tee nuorille tai vasta vähän tatuoiduille asiakkaille tatuointeja kaulaan, sormiin tai kämmenselkään.

Vahingonkorvaukset

Tatuoija ei ole korvausvelvollinen, mikäli asiakkaalle koituu varatusta tatuointiajasta ylimääräisiä kuluja (esim. matka- ja majoituskulut, pysäköintimaksut tai parkkisakot) tai tulonmenetystä. Tatuoija ei ole näistä korvausvelvollinen myöskään tatuointiajan peruuntuessa.

Viimeistely- ja takuuaika

Isoja kuvia tehtäessä toivoisin sinun käyvän viimeistely- ja takuuvärityskäynnillä veloituksetta, missä vielä tarkistetaan tehty kuva. Tatuoidessa ei voi aina tietää, miten iho reagoi ja miten värit pysyvät. Takuuaika voidaan varata 2-3 kk päähän tatuoinnista. Mikäli takuuaikaa ei ole käytetty 6 kk aikana, oikeus siihen umpeutuu. Tuon ajan umpeuduttua, korjaus toteutetaan normaalin hinnaston mukaisesti.

Tatuointi pysyy huonommin paikoissa, joissa iho joutuu kulutukselle enemmän, kuten jalkapöydässä ja kyynärpäässä. Näiden paikkojen kuvien vahvistus ei kuulu veloituksettomien takuuaikojen piiriin.